RO Study
👤
Smekerie
Smekerie
13-11-2016
Matematică
a fost răspuns
Va rog frumos
Calculati Pn/2=Pn-2
Răspuns :
C04f
C04f
13-11-2016
E simpla aplicare a formulei permutarilor si o simplificare.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Con Circular Drept Are Generatoare 6 Cm Si Aria Totala 27π Cm^2.Calculati Aria Laterala.
Realizeaza Un Scurt Text Cu Titlul Acesta Sunt Eu,in Care Sa Folosesti Cat Mai Multe Numerale
Media Aritmetica A Sase Numere Este 70. Calculati Media Aritmetica A Trei Dintre Acestea, Stiind Ca Media Aritmetica A Celorlalte Trei Este 60.
Vreau O Propozitie Cu Cuvantul Voinic
Compunerei Trasnite(10 Randuri)
Continua,in 15 Rinduri,povestirea:,,Era Sfirsit De Februarie.Intr-o Zi De Vineri,ma Intorceam De La Scoala.Ma Gindeam La Ale Mele,fara Sa Observ Ce Se Intimpla
Un Teren In Forma De Patrat Cu Latura De 56 M Se Înconjurară Cu 3 Rânduri De Sarma.Cați M De Sarma Sunt Necesari?
Faceti Expansiune Complementelor Circumstantiale De Timp: Ajungand Acasa, M-am Culcat . La Rasaritul Soarelui , Ma Trezesc. Termin De Scris Imediat. Va Rog A
In Timp Ce Anca Mananca 2 Prajituri,alexandra Mananca 3.fetele Au Mancat Impreuna 10 Prajituri. Cate Prajituri A Mancat Alexandra?
Ajutatima Va Rog Frumos Am Nevoie De Ajutorul,va Pup :*:* O Prisma Triunghiulara Regulata Are Muchia Bazei De 4 Cm Si Inaltimea De 8 Cm.Determinati Aria Lateral