RO Study
👤
Achilica
Achilica
12-11-2016
Matematică
a fost răspuns
reconstitue adunarea: ABC + ABC = BBA
Răspuns :
Lenutaboicu
Lenutaboicu
12-11-2016
A = 4 . B = 9 , C = 7
497 +
497
........
994
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Am Nevoie De Aceasta Teme Cine Mă Poate Ajuta
Suma A Trei Nr. Este 2, 7.c. Aflati Media Lor Aritmetică. D. Dacă Două Dintre Nrsunt 0,9 Și Respectiv0, 105 Aflați Al Treilea Nr.
6. Câți Litri De Apă Sunt Necesari Pentru A Umple Un Bazin De Forma Unui Cuboid Cu Lățimea De 5 M, Lungimea De 60 Dm Şi Înălțimea De 80 Cm. 7
Scrie Un Text De 6-8 Rînduri Despre Un Ghiocel Care A Alungat Iarna Folosite Semnele De Punctuație
4. A) Scrie In Paranteze Intrebarile La Care Raspund Cuvintele Din Enunturi: Fetele (. ) Colinda(
Găsiti Un Grup De Cuvinte Care Să Poată Inlocui Verbul "a Alerga". Alcătuiți O Propoziţie Cu Acest Grup De Cuvinte.
O Brutărie A Trimis Spre Vânzare Într-o Zi 78 De Lăzi Cu Câte 15 Pâini Negre Şi 364 Mai Multe Pâini Albe. Cate Pâini A Trimis Brutăria În Total Spre Vânzare? Me
Va Rog Ajutați-mă. Cine Îmi Răspunde E Cel Mai Tare. Dau Coroană Și Puncte. Va Rog Repede. Trebuie Să Le Trimit Pana La Ora 20:30La Exercițiul 2 Jos La Desen Su
Look And Say. A: What's The Weather Like? B: It's Raining, Ikel Raining Windy Snowing Hot Cold Sunny
Transcrie Și Adaugă Unitatea De Măsură Corespunzătoare .❤ Dau Coroana Cine Raspunde Corect✅ ❤❤❤