RO Study
👤
EUSUNTseby
EUSUNTseby
12-11-2016
Matematică
a fost răspuns
C {apartine} [AB]
AB= 3AC
BC = 10
AC= ?
Răspuns :
Aleanerol
Aleanerol
12-11-2016
raspunsul e pe foaie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Sisteme De Scriere Sunt Folosite Pentru Limba Japoneza si In Cat Timp Se Pot Invata?
Care Este Cel Mai Mare Numar De 8 Cifre De Forma "abcdefgh", Care Are In Componenta Sa Doar Cifrele 1, 2, 3 Si 4 Si Care Respecta Regula: Cifra 1 Se Gaseste La
Identificati Adverbele Si Locutiunile Adverbiale Din Enunturile De Mai Jos Si Indicati Partea De Vorbire De Care Sunt Urmate:Fireste Ca Natura Renaste In Fiecar
Spuneti 1 Propozitii In Care Sa Existe Tote Tipurile De Complemente Circumstantiale
Ajutatima Va Implor Din Suflet 1)[tex] \frac{x-2}{5} - \frac{x+1}{2} =3 [/
Cine Imi Poate Spune Daca Am Scris Corect Sau Daca Am Uitat Cv?(semnele De Punctuatie.
Care Este Cel Mai Mare Numar De 8 Cifre De Forma "abcdefgh", Care Are In Componenta Sa Doar Cifrele 1, 2, 3 Si 4 Si Care Respecta Regula: Cifra 1 Se Gaseste La
Scrieti O Mica Povestire Despre Modul De Viata Al Samurailor Din Japonia Din Epoca ModernaVA ROG!!!
Ajutatima Sa Redactez O Scrisoare Primarului In Care Voi Mentiona Despre Unii Vecini Care Arunca Deseuri In Drum
Sa Se Determine Numarul Real X,x+7,x+8 Sunt Lungimile Lautrilor Unui Triunghi Dreptunghic:D