RO Study
👤
Ela30
Ela30
12-11-2016
Engleza
a fost răspuns
cum se spune in engleza 01:33
Răspuns :
Robulorena
Robulorena
12-11-2016
one and thirty-three... te referi la ora ?
Answer Link
Daria198
Daria198
12-11-2016
one thirty tree
Sper sa te ajute!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ajutor Dau Coroana
B) Dacă Primul A Cheltuit 639 Euro Iar Sumele Cheltuite De Ceilalți Doi Reprezintă Numere Consecutive Află Cât A Cheltuit Fiecare Dau Coroana Punctul A Este În
Care Este Cuvantul Care Este Format Din Literele: E C R O P I L
Soarecele De Camp Ajunge La Maturitate In 3 Luni.O Femela Adulta Face 8 Pui (4 Femele Si 4 Masculi) La 3 Luni Dupa Împerechere.Câți Șoareci Vor Fi În Total (mat
Schimbă Ordinea Cuvintelor Din Propoziție, Astfel Încât Aceasta Să Aibă Același Înțeles. Alba-ca-zapada Și Moș Timp S-au Întâlnit.
În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul Isoscel ABC Cu M(BAC) = 120°, AB = 6 Radical Din 3 Cm. Punctul D Este Proiecția Punctului A Pe Dreapta BC, Iar P
Calculati :[tex]a = (( \frac{5}{2} + \frac{5}{4} - \frac{3}{4} ) \div 5 + \frac{2}{5} ) {}^{2} [/tex]prima Paranteza E Patrata..cea De A Doua Este Parantez
Bună Ziua! As Vrea Sa Va Rog Frumos Dacă Se Poate Sa Ma Ajutati Cu Un Eseu Motivațional Despre Cariera De Profesor Și De Ce Sa Te Faci Profesor! Am Nevoie De Aj
Va Rog,am Nevoie Sa Faceti O Propozitie Cu Fiecare Cuvant.a Firuivăiugăa Se Aciuaa Se Prefira
Cum Se Face Ex 17 Va Rog Sa Ma Ajuți