RO Study
👤
MariaVer2001
MariaVer2001
12-11-2016
Engleza
a fost răspuns
cum se scrie 2014 in engleza ?
Răspuns :
GabrielaDragomir
GabrielaDragomir
12-11-2016
Two thousand fourteen... Sper că te-am ajutat...
Answer Link
Linokd
Linokd
12-11-2016
2014 in engleza se scrie twenty fourteen
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Traduceti Varog In Engleza: Eu Inteleg Ca Uneori Aspectul Fizic Poate Arata O Persoana Linistita Dar Aspectul Interior Poate Arata Altceva Precum O Persoana Str
Heii , Am Nevoie Sa Povestesc 3 Povesti Din : -Print Si Cersetaro Micul Print Aventurile Lui Tom Sawer Coliba Unchiului Tom La Medeleni (hotarul Nestatornic) M
Ajutatima Va Rog La Ex 2 Va Rog Dau Coroana
Argumente In Sprijinul Afirmatiilor: a)Cititul Este O Bucurie A Vietii. b)Cititul Este Un Viciu Care Nu Trebuie Pedepsit,ci Incurajat.
CATE NR PARE DE FORMA A7b Cu Bara Deasupra Exista ? CATE NR NATURALE DE 3 CIFRE EXISTA,STIIND CA PRIMA SI ULTIMA CIFRA SUNT IDENTICE
Am Nevoie URGENT De O Parere Personala Despre Cartea DOUA LOTURI De Ion Luca Caragiale!!!
Intr-un Sistem Ortogonal De Coordonate Consideram Punctele A(4;3) , B(4;8) ; C(-4;-1) Si D(-4;-6). Calculati: A) Coordonatele Mijloacelor Segmentelor BD Si AC.
4.) Daca In Rombul ABCD Masura Unghiului ABC Este 120 De Grade Si AB=15mm, Atunci BD=.... Cm. Puteti Sa Ma Ajutati Multumesc. :*
Am Nevoie De Rezolvare Pentru Acest Pdf! Ma Poate Ajuta Cineva?Macar Cateva Exercitii..
Dezvolta Enuntul:Cartea Este Un Obiect De Cultura, Aplicind Tehnica De Ce? Redacteaza Varianta Finala, Dindui Forma Unui Text Coerent.pliiiiiiiz.dau Puncte Mule