RO Study
👤
Banagabogdan
Banagabogdan
13-11-2014
Istorie
a fost răspuns
Modul de viata din spatiul Rominiei
Răspuns :
Liliadontul
Liliadontul
13-11-2014
Neolitic1 Cultivarea plantelor2 Domesticirea animalelor.3 Habitatul.4 Ceramică.5 Practicile funerare.6 Culturi neolitice
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Urma Spermatogenezi, Se Formează O Celulă Disponibelă?
Care Dintre Următoarele Perechi De Substanțe Se Găsesc În Relație De Solvat-solvent Și Explicați DE CE? A. Clorura De Calciu Și Sulfura De Carbonb. Hidroxid De
Imagineaza-ti Ca Esti Reporter La Revista Scolii. Scrie Un Interviu Adresat Unui Elev Olimplic La O Materie Scoalara. Vei Avea In Verdere: - Sa Integrezi Doua E
3 Borcane De Dulceata De Fragi Si 2 Borcane De Dulceata De Pere Costa 57le.Cat Costa Fiecare Borcan Daca Un Borcan De Dulceata De Fragi Costa Cu 9 Mai Mult Deca
A )Precizați Factorii Comuni Care Afectează Bio Si Pedosfera, Precum Și Cei Diferiți b) Identificați Solurile Din România
Scrieți Dedesubtul Substantivului Subliniat Cazul (litera) Și Apoi, Deasupra Lui, Funcția Sintactică: O Cunosc Pe Mama Lui Andrei. I-am Dat Mamei Un Pupic Dulc
Va Rog , Va Rog ,,,,,
Mulțumesc Mult Pentru Ca Ați Raspuns.
Ajutați-mă Vă Rog. V-am Lăsat Aici Poza
Propozitia Din Care Fac Parte Cuvintele Într-un Colț De Umbră Îi Apăru O Luminița. Va Rog Este Urgent Dau 60 De Puncte + Coroană