RO Study
👤
Bia2007
Bia2007
12-11-2016
Limba română
a fost răspuns
propoziție după schema C+C+A+P+S....Va rog
Răspuns :
Elenaelen5
Elenaelen5
12-11-2016
Frumoasa artista interpreta doine si balade.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cazul Atributelor Adjectivale Din Urmatoerele Enunturi; Apreciez Gestul Curajosului Alpinist; I-am Telefonat Bunei Mele Prietene; Dragi Copii, Bine Ati Venit In
Scrie Trei Reclame Din Domenii Diferite Inventate De Tine.
Care Cele Mai Importante Lucruri Despre Azteci?
Cate O Propozitie in Care Un Atribut Sa Fie Exprimat Prin Adjectiv,substantiv Si Numeral
O Compunere Despre O Intamplare Din Viata Mea .(10-15randuri)
Un Conductor Auto Parcurge Distanta Dintre Doua Localitati Astfel: In Prima Zi A Parcurs 2supra8 A Doua Zi Cu 1supra8 Mai Mult, Iar A Treia Zi 3supra8
Un Lot Agricol De Forma Patrata S-a Incercuit Cu 4 Randuri De Sarma. Lotul Are O Poarta Cu Latimea De 1 M. Stiind Ca S-au Folosit 284 M. De Sarma, Afla Ce Lung
S-au Cumparat Caiete Si Creioane , In Total 12 Bc, Care Au Costat 34000 Lei. Creioanele Sunt De 2 Ori Mai Multe Decat Caietele Iar Un Caiet Costa Cat 3 Creioane
Un Teren Agricol A Fost Imprejmuit de Un Gard Cu Lungimea De 420 De M. Lungimea Terenului Este Cu 18 M Mai Mare Decat Dublul Latimii.Aflati Lungimea Si Latimea
Explica In 3-5 Randuri, Semnificatia Secventei ...desi Intrase In A Opta Primavara A Vietii Lui, necazul Lui Era Adanc Si Serios. Un Om Necajit , De Mihail Sa