RO Study
👤
Astefyd
Astefyd
10-01-2014
Limba română
a fost răspuns
Ce este romanul subiectiv?
Răspuns :
Mina
Mina
10-01-2014
Romanul subiectiv este aceea opera in care autorul isi exprima opinia propie cu privire la intamplarile ce au loc in roman.Acesta poate face parte din actiune fiind un personaj.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2 Cauze 2 Consencințe Ale Dacia Felix
12. Suma Pătratelor A Două Numere Naturale Consecutive este Egală Cu 250. Aflați Numerele, Dacă Se Ştie Că Unul dintre Ele Este Cu 10 Mai Mic Decât Celălalt.
Determinati Cifrele A,b Si C Pentru Care Are Loc Egalitatea Abc Supra Aa=aa,(b7),a Diferit De 0
Rapid Va Rog Frumos.
164 Из 164 SUPLIMENTAR 1. Completează Spațiile Libere Pentru A Obține Propoziţii Adevărate. 1. Pentru A Transforma (a Mări Sau Micşora) Corp, Au Fost Inventate
Observă Regula Și Completează Șirul 10 RON 8 RON 25 De Bani 6 RON 50bani
Deci Crushul Meu(care Știe Că Il Plac) Se Uită La Mine, Mă Strigă, Se Joacă Mereeuu Cu Mingea Mea Face Glume Să Rad, Rade La Glumele Mele, A Intrat Pe Spotify I
Insert The World From The Grammar Books In The Right
Creați O Scrisoare Te Numești Liliana Săndulescu. Înveți În Clasa A VIII-a A Liceului „Maria Cibotari” Din Chișinău. Împreună Cu Colegii Tăi De Clasă, Pregăteșt
Dacă Treimea Unui Număr Se Micşorează Cu 67, Iar Rezultatul Se Înjumătățește, Se Obține 150. Află Numărul.