RO Study
👤
Dadeyankemlo7
Dadeyankemlo7
11-11-2016
Matematică
a fost răspuns
buna seara cat fac 8*3+2*8
Răspuns :
Senzo
Senzo
11-11-2016
24+16=40...si succes cu imultirea
Answer Link
Yagami
Yagami
11-11-2016
(8×3) + (2×8) => 24 + 16 = 40
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizati Functia Sintactica A Cuvintelor : (de) Tara, Asezate,bun, Moara Cu Noroc,cand,alti,(inainte)morii,a Macina, (pe) Care
Fie ABCD Un Trapez Isoscel Cu DC=16, Ab=4 SI MASURA UNGHIULUI ADC =45 GRADEAflati Raportul Dintre Aria Lui BOC Si Aria Lui ABCD ,unde O ESte Intersectia Dintre
Traduceti-mi Va Rog Aceste Cuvinte Dar Nu Cu Google Translate : Dungi , Bec , Matase , Crema , Servetel , Album , parchet , REPEDE
Nu Mai Stiu Cum Se Faceau Exercitiile Astea Cu Comparatii...de Exemplu Dintre Nr 5 Radical Din 2 Si 3 radical Din 5 De Ce Este Mai Mare 5 Radical Din 2 ? :D
1.Impartiti Suma Primelor 10 Numere Naturale Pare La Suma Primelor 10 Numere Naturale Nenule. 2.Aflati Toate Numerel De Forma 23ab Care Se Impart Cu Rest 0 La 4
Determinati Trei Valori Ale Lui K-apartine Nr Intrgi Pt Care Fractia 2k+1/3k+2 Sa Fie Ireductibila
Ce Se Pune In Loc De 3 Puncte:in Sol Se Afla Resturi ... De Plante Si Animale.
Descompuneti In Factori Aplicand Formula:a²-b²=(a+b)(a-b):a)x²-4(x-3)²b)9x²-(3x+4)²Si Am Una Rezolvata Aici:d)16(3x-2)²-25x²=(12x-8-5x)(12x-8+5x)=(7x-8)(17x-8)S
1.mentioneaza Gradul De Comparatie Al Adjecrivelor In Frecventa: Marea Priveliste Omeneasca, Totdeauna Foarte Intresanta marea Si Foarte Interesanta Sunt
Rezolva Rebusul Cu Cuvintele Opuse Celorlalte Si Veti descoperi Pe Verticala A B Un Cuvant viteaz.tare.bunemareinsoritaleneslunga