RO Study
👤
Degetel2
Degetel2
11-11-2016
Franceza
a fost răspuns
va rogg repede!! exercitiul 4
dau coroana!!
Răspuns :
Spidie
Spidie
11-11-2016
nous avons décidé; nous nous somme mis à pêcher; qui a eu, a été, n'a pas
réussi, a eu, a donné, nous sommes partis, nous avons vu, je suis entré, m'a regardé, s'est mis à crier, tu as fabriqué.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Trapez Dreptunghi Abcd, Cu An Paralel Cu Cd, Ab>cd, Măsura Unghiului A=măsura Unghiului D=90 Grade. Da A Măsura Unghiului BCS=120 Grade, Bv=12cm, Cd=6cm,
Alege Varianta Corecta A. Un Cărucior Este Ridicat Uniform Pe Un Plan Înclinat Cu O Forta Paralelă Cu Aceasta, Mai Mare/mai Mică Decât Greutatea Corpului B. Un
Alege Din Nr 1348,3053,544,1304,4330,165,1022 Perechi De Nr Pentru A Efectua Adunari Si Scaderi Fara Trecere Peste Ordin.
Este Permisa Despartirea In Silabe La Capat De Rand A Numelor Proprii De Persoane. Adevarat Sau Fals! Dau Coroana
Arătați Că Numărul 1998 Poate Fi Scris Ca O Sumă De Puteri Ale Lui 2
Dati Antonimele Pentru Urmatoarele Cuvinte Si Expresii: Amaraciune Usa De Biserica A Da In Branci A Lua Peste Picior Nădejde
Calculeaza: 5x3+7y2 Daca X+y=13
Traduce Urmatoarele Propozitii: 1. Ieri Am Fost In Vizita La Gradiniti Nr. 8, Azi Sunt Foarte Obosita Iar Maine Voi Fi La Un Film De Dragostei.
Va Rog Sa Ma Ajutati 2 La 4 Ori 5 -2la A 3ori3-2la A 3ori13
Daca Elevii Dintr-o Sala Se Aseaza Cate Trei Intr-o Banca Atunci Un Elev Ramane In Pcoare Iar Daca Se Aseaza Cate 4 Elevi Intr-o Banca Atunci Raman 2 Banci Libe