RO Study
👤
Teodoraiorgule
Teodoraiorgule
13-11-2014
Limba română
a fost răspuns
Despre ce să fac o compunere?
Răspuns :
Аноним
Аноним
13-11-2014
Despre :toamna,iarna, primavara, vara, animale,
Answer Link
Tertiumm
Tertiumm
13-11-2014
Despre sfarsit de toamna.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
20 Scrie Un Text De O Pagină În Care Să Relatezi O Experiență Trăită De Tine Într-o Zi Obișnuită De Școală, Res- Pectând Toate Etapele Scrierii Unui Text. Inclu
Fa O Recenzie De Minim 60 De Cuvinte Despre Cartea Colt Alb
Descoperă Ce Se Ascunde După Fiecare Nor. Eu Sunt Cel Mai Mic Număr De Crei Cifre Diferite. Sunt Cuprins Între 350 Şi 360 Şi Am Două Cifre Identice. Eu Sunt For
Ex. 2 M-am Întâlnit Cu El, Îl Doare Coșul Pieptului, • Drumul Avea Un Cot, Un Băiat/dumnealui/Dan Paner/horn/torace Cotitură/articulatie/tub Agronomul A Scris U
Explică Sensul Următoarelor Expresie Din Textul Dat:"fac Sobor""cel Puternic Rapeste-in Tărie""rapace Ghiere""tot Insul Trage Pe -intentie"
225. Arătați Că, Pentru Orice Număr Natural Nenul N, Soluțiile Ecuației X ^ 2 - 2nx - 1 = 0 Sunt Reale, Dar Irationale. PLS DAU DE TOATE
Text De 20 Rânduri (nu Știu Dacă Precis 20 Dar Trebuie Să Fie În Caiet 10 Că Pe Ecranul Telefonului Apare Mai Mare Textul) Cu Tema „Credința Ne Ajută Să Fim Opt
6. Indică Funcția Sintactică A Unui Adjectiv Din Enuntul „Erau, În Orice Caz, Mai Interesante Decât Cele De La Școală." Și Alcătuiește O Propoziție Negativă În
Precizează Funcția Sintactică A Cuvintelor Îngroșate În Textul "mama Mi-a Fost INVATATOARE ACASA."
Diferența A Doua Numere Este 3564, Iar Scazatorul Este Cu 1372 Mai Mic. Afla Descazutul.