RO Study
👤
Kiosa83
Kiosa83
10-11-2016
Limba română
a fost răspuns
copiii care invata la scoala se numesc
Răspuns :
Sam92
Sam92
10-11-2016
Copiii care invata la scoală se numesc elevi.
Answer Link
Valeanmaria5
Valeanmaria5
10-11-2016
Tocilari... Ei sunt deștepți..
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Daca 2\6 Din Lungimea Unui Dreptunghi Este 180 M Si 3\5 Din Latime Este 90 M , Afla Perimetrul Alt Dreptunghi Avand Lungimea Egala Cu Diferenta Dintre Lat
X Reprezintă 8 . 9 Saci Cu Ciment Cântăresc Cu 250 De Kg Mai Mult Decât X Saci Cu Ciment . Cât Cantareste Un Sac Cu Ciment?
5.Pentru Vindecarea Unei Boli,un Pacient Trebuie Sa Ia Doua Comprimate De Cate Trei Ori Pe Zi Timp De 30 De Zile.Stiind Ca O Folie Are 9 Comprimate ,afla Cate F
Daca As Avea De Patru Ori Mai Putine Timbre Decat Am,as Avea Cu 120 Mai Putine Decat Am Calculati Cate Timbre Fata
Alcatuiti Enunturi Cu : ca Sa/casa , M-oi/moi , Ca-i/cai
Precizati Functia Sintactica A Cuvintelor "visandu-si" din Propozitia "copiii Dorm Visandu-si Jocul
Completeaza Spatiile Libere Din Enunturile De Mai Jos,astfel Incat Sa Obtii Predicate Verbale. !. Cartea Mea Preferata Este.................. 2. Prietenul Meu C
READ THE TEXT FILL IN Were , Werent ,had ,was Or Could ,couldnt . SOME ANCIENT ROMANS ... VERY RICH AND THEY ... BEAUTIFUL BRICK
Alcqtuiti Patru Propoziti In Care Dimineata Si Toamna Sa Fie Aubst Si Adverbe
Impartind Un Numar Natural La 5, Ce Rest Se Poate Obtine ???? Va Rog Ajutatima <3<3<3<3