Răspuns :
Goe va fi un băiat la șaptesprezece ani care înjură , fumează și va fi foarte obraznic. Goe va fi un repetent sau cum spune doamna de mate " reptilă " care va asunge un băiat rău și bătăuș care înjură și fumează , bea deci în concluzie viitorul lui e compromis
Au trecut cati va ani de cat autorul ne descris o intamplare din copilaria lui Goe
Acum Goe s.a maturizat ,a crescut si nu mai este copilul dinainte care facea mereu nebunii si era neascultator .
Acum Goe nu mai este ca inainte acum este mai costient ce face ,este mai ascultator ,mai intelegator si mai intelept .Este mai respectos ,nu mai este asa mofuros ....
Eu consider ca Goe din viitor este mai bun ca Goe din copilarie si eu il prefer pe Goe din viitor
Sper ca te.am ajutat
Acum Goe s.a maturizat ,a crescut si nu mai este copilul dinainte care facea mereu nebunii si era neascultator .
Acum Goe nu mai este ca inainte acum este mai costient ce face ,este mai ascultator ,mai intelegator si mai intelept .Este mai respectos ,nu mai este asa mofuros ....
Eu consider ca Goe din viitor este mai bun ca Goe din copilarie si eu il prefer pe Goe din viitor
Sper ca te.am ajutat