RO Study
👤
Hei8
Hei8
10-11-2016
Limba română
a fost răspuns
același sens la verbul au adus
Răspuns :
Andreeamlina
Andreeamlina
10-11-2016
au adus=au carat
sper ca te-am ajutat
Answer Link
AndreeaAlexandra1777
AndreeaAlexandra1777
10-11-2016
Același sens la verbul au adus:
a lua cu sine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Finisaţi Şi Stabiliți Coeficienții Stoechiometrici În Schemele Ecuaţiilor Reacţiilor : A) KMnO4 + HCl(conc) ® MnCl2 + ...; B) NH3 + Cl2 → ...; C) Cl2 + NaOH
Pentru Un Restaurant S Au Adus 4 Saci Cu Cartofi Si 5 Saci Cu Morcovi, Care Cantaresc, In Total, 100 De Kg. Stiind Ca Un Sac Cu Cartofi Cântărește 15 Kg, Afla C
Alcătuiește Enunțuri În Care Pronumele Personal Persoana A Treia Numărul Plural Să Fie În Interior
Un Caiet Costă 1,80 RON Iar O Carte 6 RON Un Colet În Valoare De 51 RON Conține Același Tip De Caiete Și Cărți Al Căror Număr Total Este 12 A Este Posibil Ca În
1ora Si 5 Min+3ore Si 55 Min= Ore Și Min= Ore
Lungimea Laturii Unui Cub Care Are Volumul Egal Cu 0, 001 Dam³ Este De: 1m, 1 Dm, 1dam, 1cm. VA ROG FOARTE URGENT DAU 100 DE PUNCTE SI COROANĂ CINE RĂSPUNDE PR
Caut O Pe Internet Mai Multe Informații Despre Electromagneți Poți Construi Și Tu Unul Acasă Scriem Mai Jos O Listă Cu Materialele Necesare Și Pe Scurt Cum Vei
Intr-o Zi De Lucru Un Programator Este Decis Cum Sa Gandeasca Si Sa Realizeze O Aplicatie de Complexitate Usoara. La Inceput Si Pe Parcursul Elaborarii Aplicati
Nu Mai Am Nevoie, Am Gasit Raspunsul
Ptămâna Tămâna Amâna În Semestrul Al II-lea, La Educaţie Fizică, Radu A Susținut Câte O Probă Sportivă În Fiecare Lună, Începând Cu Luna Februarie. Notele Obţin