RO Study
👤
Ladydi
Ladydi
13-11-2014
Limba română
a fost răspuns
salu am nevoie de 3 argumente. De ce invatam?
Răspuns :
Ctx
Ctx
13-11-2014
Învățam pentru noi , pentru viitorul nostru ,pentru o viață mai bună.
Answer Link
Аноним
Аноним
13-11-2014
1.Ca sa luam note bune.
2. sa ne creem un viitor
3. sa avem o familie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
URGENT!!!un Eseu In Care Vei Reprezenta Drama Unor Destine Umane CareURGENT!!!un Eseu In Care Vei Reprezenta Drama Unor Destine Umane Care Te-au Marcat Profund.
Am Nevoie Repede De O Retea Trofica Avand Ca Ecosistem Padurea De Foioase.am Nevoie Urgent...
MAMA LUI LE-A DUS IN CAMERA EI CA SA NU FIE IMPRASTIATE PRIN SUFRAGERIE .La Ce Caz Sunt Pronumele Subliniate Mai Sus?
Perimetrul Unui Triunghi Este Egal Cu 870cm .Aflati Cati Cm Are Fiecare Latuta Stiind Ca Numerele Ce Reprezinta Masurile Lor Sunt Consecutive.Am Nevoie De Rezol
Asupra Unui Corp In Miscare Actioneaza O Forta Orizonatala De 6 N Si Forta De Freca Ce Reprezitna 0,05 Din Greutatea Corpului. Determinati Masa Corpului, Daca L
Care Dintre Numerele A Si B Este Mai Mare ?a=1/1998(1+1/2+1/3+...1/1998)b=1/1999(1+1/2+1/3+....1/1999)
La Un Nr. Se Adaoga 0,25 Iar Rezultatul Se Inmulteste Cu 2 . Din Produsul Obtinut Se Scade 0,75 Iar Diferenta Se Imparte La 0,25 Si Se Obtine 1 . Scrieti Calcul
Care Este Pluralul Cuvantului RICE?
Alcatuieste O Compunere De 5-7 Randuri In Care Sa Prezinti Locul Tau De Joaca Preferat Din Copilarie. Integreaza In Compunere Trei Pronume Relative . Thanks!
Energia Cinetica A Unui Corp Care Se Misca Cu O Viteza De 2 M\s Este D 3 Ori Mai Mare Decat Energia Cinetica A Altui Corp Care Are Viteza De M\s . De Cate Ori D