RO Study
👤
Anonim
Anonim
13-11-2014
Matematică
a fost răspuns
CALCULEAZA
a x ( b+c) stiind ca ab=238 iar ac=627
Răspuns :
Mamatata25
Mamatata25
13-11-2014
a x (b+c)= ab + ac = 238 + 627 = 865
Answer Link
Mihaelap
Mihaelap
13-11-2014
ab + ac = 238 + 627 = 865
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Produsul Varstelor Copiilor Mei Este De 1664. Cel Mai Mic Are Jumatate Din Varsta Celui Mai Mare. Cati Copii Am Si Ce Varsta Au Ei ?
Subliniaţi Cu O Linie Hidracizii Iar Cu Două Linii Oxiacizii Si Precizati Denumirea Acizilor:H2S,H2SO3,K2SO3,HOH,HClO,KClO,HBr,KBr,HNO3,NH3. Va Rog Repede!!!
Intr Un Tren Ce Merge Cu Viteza V=10m/s Se Afla Pe O Masa Un Cub De 200g. Daca Acest Cub Este Impins Spre Locomotiva Cu Viteza Vo=1m/s Față De Tren ,ce Energiae
Poiezie Despretaietor De Lemn
Alexandra A Economisit Bani Asfel : Jumatate Din Suma Pentru Birou Un Sfert Din Rest Pentru Carti Și O Jumatate Din Noul Rest Pentru Rechizite Restul De 75 De L
Am Nevoe De O Ghicitoare Al Carui Raspuns Sa Fie "sitemul Nervos". Rog Repede. Dau Coroana.
Suma A 2 Numere Naturale Este 145 Iar Duferenta Lor Este 55. Cel Mai Mate Dintre Numere Este...
Mușchii...sunt Prinși De Oase Și Foarmeaza Impreuna Cu Acestea Sistemul Locomotor
Ordonati Cuvintele Intr O Propozitie,apoi Schimbati Ordinea Cuvintelor Din Propozitia Obtinuta In Diverse Moduri:copacilor,ruginii,au,covor,ale,asternut,frunzel
Cum Reactioneaza Acetilena Cu Acetona