RO Study
👤
999446rbbh
999446rbbh
10-11-2016
Matematică
a fost răspuns
cmmmc al nr 16,48,50
Răspuns :
BirauGeanina
BirauGeanina
10-11-2016
16=2 la puterea 4
48=2 la puterea 4 • 3
50=2•5 la puterea 2
(16;48;50)=2 la puterea 4•3•5 la puterea 2
=16•3•25=1200
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bunicul A Scos Banii De La Bancomat, De 3 Ori : Prima Data 1/9din Suma Avuta, A Doua Ora A Scos 2/8din Rest, Iar A Treia Oara 4/6din Noul Rest. Știind Ca Ar Put
1. Identifică Termenul Care Nu Aparține Următoarelor Grupuri De Noțiuni:• Parietal, Mandibulă, Temporal, Tibie, Frontal, Nazal, Occipital• Ligament, Os, Capsula
Care Este Repartizarea Pe Terenuri A Municipiului Salonta? (cat La Suta Sunt Paduri,cat La Suta Sunt Terenuri ArabileETC)
Ce Întrebările Adresată Bunicilor Tăi?dă Exemple! ex: Cum A Fost Mami?
Cine Mă Ajută Rog Frumos?
Am Ataș Poza ,va Rogg Frumos Am Nevoie De Ajutor,cei Care Știu,sa Răspundă Va Rogg Helppp Cei Care Nu Știu,sa Nu Răspundă ,va Roggg Va Dau Coroanaaa Promit
Formulează Două Propoziții Alcătuite Doar Din Predicat La Finalul Cărora Să Scrie Semnul Exclamări?
Suma A Trei Numere Naturale Este 212. Primul Număr Este Cu 15 Mai Mare Decât Triplul Celui De-al Doilea Număr Și Al Treilea Număr Este Cu 7 Mai Mic Decât Dublul
Dau Coroana, Fallow,inima,stele,puncte5 Randuri Cu La Multi Ani Tataca Rog Ajutatima Va Implor
Fie ABC Un Triunghi Dreptungic În A. AD Este Înălţime, D Aparține Lui BC. Paralelele Prin D La AB Şi AC Intersectează Dreptele AC Şi AB În M, Respectiv N.Ce Fel