RO Study
👤
Michimiau
Michimiau
10-11-2016
Matematică
a fost răspuns
o problema după exercitiul:14×12+13×21=?
Răspuns :
NAndrei21
NAndrei21
10-11-2016
Eu am 14 cuti de creioane a cate 12 creioane si mai am 13 cuti de creioane a cate 21 de creioane. Cate creioane am?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A 5 Nr. Consecutive Este 105. Determinati Numerele
Buna Ofer 50 Pct.1)Calculculati [tex]( \frac{5}{12} + \frac{7}{20} - \frac{4}{15} ):0,5[/tex]2) Un Automobil Parcurge Jumatate Din Drum Cu Viteza De 80 Km /
Dupa Ce Pargurge Doua Cincimi Dintr-un Drum , Un Calator Consta Ca Mai Are 3 Km Pana La Jumatateadrumului.Determina Lungimea Drumului .
Determina Care Este Volumul Unui Vas De Forma Cubica,cu Pereti Subtiri,ce Are Perimetrul Bazei P=80 Cm
Scrie Doua Argument Pentru A Incadra Textul Dat In Genul Epic. Fa Referire La Fragment.
Help Me!!!În Reperul Cartezian XOy Se Consideră Punctele A(-2,0) , B(2,0) Şi C(0,3) . Calculaţi Ariatriunghiului ABC .
Alcatuieste Enunturi In Care Conjunctia 'și' Să Coordoneze: *doua Subiecte *doua Nume Predicative *doua Atribute *doua Complemente Va Roog Rezolvati Doar Daca S
Ce Inseamna Propozitia: Windows XP Or Above.
Adjectivul Din Ce Parti De Vorbire Provine ? Va Rog Este Pentru Caietul De Vacanta! :** Valentina Madalina
Pentru Ce Valori Ale Parametrului Real A, Ecuatia | [tex] X^{2} -5x+6|=a[/tex] Admite Exact Doua Solutii Reale?