RO Study
👤
Giovana1
Giovana1
09-11-2016
Limba română
a fost răspuns
cuvinte care incep cu ion
Răspuns :
Steligeo
Steligeo
09-11-2016
ionizare, Ionescu, Ionel,
Answer Link
Dellyutzad
Dellyutzad
09-11-2016
IONEL IONUT IONELA IONICA IONITA
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Numere Naturale A B C 39. Aflați Numerele Știind Că Fiecare Dintre Ele Este Cu 3 Mai Mare Decât Precedentul
Uneste Corect Si Completeaza Propozitiile.ROMANII;PATRIA;CAMPURILE;POETUL;SE NUMESTE;SUNT ACOPERITE;CANTA;SE MANDRESC: ;
Puneti Vernul A Lenevi La Timpul Mai-mult-ca-perfect
Problema Politehnica Salut, Am Problema Numarul 541: Iar Rezolvarea Mea Este: Unde Gresesc ?
In Secventa" La Un Moment Dat ,privi In Jos Si Vazu Sub El Orase ,sate Si Comune ,judete Si Regiuni Vazu Rauri ,vai Si Munti Si Podisuri Si Depresiuni Si Posade
Vreau Traducere In ENGLEZA : " Niciodata Sa Nu Treaca O Zi Fara Sa Vorbeşti Cu Ea " Nu Vreau Google Translate
A=b:3 A+b=36 Cat Este A Si Cat Este B
Pescărușul Trimis De Animale După Informația A Fost Prins De O Furtună Așa Că Se Gândește Să Trimită O Carte Poștală În Care Să Scrie Ce A Aflat Ajuta Să O Conc
Determinati X,astfel Incit Urmatoarele Fracti Sa Fie Echivalente: 2x+2supra28=5 Supra7
Ajuta-ti Ma! Dau Test In 2 Ore Si Îmi Trebuie Modele De Rezolvare Pt Urmatoarele 2 Probleme Un Borcan De Sticlă (p1=2,5 G/cm3) Al Cărui Volum Interior Este V=84