Răspuns :
Tara mea e unica si foarte frumoasa , fie care om fie cunoscut ori nu el este prietenul nostru . Tara noasta e frumoasa prin culorile si biogatia ei. fie care om se respecta unul pe altul ,aici in tara noasta nu exista razboi aici e mereu pace.
Oriunde te-i duce peste hotare iti va fi dor de tara noastra cea frumoasa si atragatoare.Noi trebuie sa ne mindrim cu aceasta tara deoarece aici noi ne-am nascut ,aici noi traim si aci noi vom muri! Eu imi iubes tara si niciodata nu o s-o parasesc!
Oriunde te-i duce peste hotare iti va fi dor de tara noastra cea frumoasa si atragatoare.Noi trebuie sa ne mindrim cu aceasta tara deoarece aici noi ne-am nascut ,aici noi traim si aci noi vom muri! Eu imi iubes tara si niciodata nu o s-o parasesc!
Fiecare om isi iubeste patria si ii respecta regulile ei.Daca cineva se duce in alta tara ii este foarte dor de casa.Tricolorul nostru are trei culori:albastru,galben si rosu.Tara mea este frumoasa si ingrijita,cu oameni iubitori si prieteni care te ajuta la greu.In Moldova sunt multe locuri uimitore ca de exemplu:codrii moldovei,ei sunt inima Moldovei.