RO Study
👤
A4c6v8
A4c6v8
09-11-2016
Limba română
a fost răspuns
o propozitie cu cuvintul verticalitate
Răspuns :
Rahelaa1
Rahelaa1
09-11-2016
Am ghicit sinonimul cuvantului verticalitate. Am folosit cuvantul verticalitate in compunere.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ordonati Cronologic Urmatoarele Evenimente:a)conflictele Dintre Optimati Si Popularib)alegerea Primilor Tribuni Ai Plebeic)dictatura Lui CezarOrdonati Cronologi
Doua Surori , Sanda Si Dorina , Vor Sa-si Cumpere Fiecare Cate O Papusa La Acelasi Pret . Cand Si-a Numarat Banii, Dorina A Constatat Ca Are Numai 3 Supra 5 Di
Afla Valoarea Lui A Din Egalitatile 4 X A + 238 = 734
Explica De Ce Sunt Gresite Enunturile Si Rescrie-le In Forma Corecta: A Beneficiat De Cele Mai Optime Conditii , A Dorit O Explicatie Mai Completa In Legatura C
Ce Este Interesant La Istorie, ORICE! Nu Conteaza Ca E Bulgar,rus, Etc... Sa Fie Interesant Ca Sa Am Ce Sa Citesc :D
Compune O Problema In Care Sa Folositi Expresia Cu... Mai Mult Decat.....Multumesc
Care Este Semnificatia Adjectivului Subliniat Din Constructia : Pedagogul Nostru Absolut
De Ce Este Util Un Text Nonliterar?
Care Este Cel Mai Mic Multiplu Comun Al Numerelor 120 , 150, 160?Multumesc
Stie Cineva Daca Gaseste Poze Cu: SUA -perioada Interbelica,Sua Stat Democratic 1918-1938,iar Daca Gasiti Sa-mi Spuneti Si Ce Reprezinta,va Rog.MultumescPS:eu