RO Study
👤
Dimoc
Dimoc
09-11-2016
Matematică
a fost răspuns
x patrat-3x+2=0 repede va rog
Răspuns :
Liliana661
Liliana661
09-11-2016
delta =-3la patrat -4x1x2 deci delta =1
x unu ,doi =3plus,minus radical din 1 supra 2
deci xunu =2 iar x2 =1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dupa Ce Parcurge Doua Cincimi Dintr-un Drum,un Calator Constata Ca Are De Parcurs 3 Km Pana La Jumatatea Drumul.determina Lungimea Drumului.
Motiveaza Folosirea Perechii De Virgule Din Propozitia:Trista veste,prieteni,sa Ne Gandim De Moarte.
Salut! Am Si Eu Nevoie De O Urare, Mai Speciala, Pentru O Doamna Profesoara De Engleza, Care E Foarte Draguta, Dar Nu Am Inspiratie...si Nu Stiu Ce Sa Fac, Da
Care Este Rolul Cratimei Intr-o Structura?
Dintr-un Siloz De Cereale S-a Scos In Prima Zi 1/4 Din Toata Cantitatea, A Doua Zi 1/2 Din Rest, A Treia Zi De 5 Ori Mai Mult Decat In A Patra Zi, Iar In A Pat
In Conditii Normale 1 Dm3 Intr-o Hidrocarbura Gazoasa Cantareste 2.5g. In Urma Arderii A 0.2 Moli Din Aceeasi Hidrocarbura Se Degaja 35.2g CO. Determina Formula
Intr-o Ferma Sunt 1524 De Animale.Afla Cate Vaci Si Cate Oi Sunt La Ferma,stiind Ca Nr Oilor Este Cu 520 Mai Mare Decat Numarul Vacilor. Va Rog Urgent.
Sa Se Calculeze Aria Domeniului Plan Limitat De Graficul Functiei f : (0, ∞) → R, F (x) = Lnx si Segmentul Ce Uneste Punctele Graficului De Abscise 1 ¸si E.
Cât Este A Din Ecuația Urmatoare: x*x-2ax-a=0, Știind X=1-√2. Mulțumesc Anticipat.
Ce Inseama Deviza???