RO Study
👤
Leu101alex
Leu101alex
09-11-2016
Limba română
a fost răspuns
o comunicare cu Mos Martin
Răspuns :
Biamariaghibrigiu
Biamariaghibrigiu
09-11-2016
AZI M-AM INTALNIT CU MOS MARTIN .
EL VOIA SA-MI SPUNA CEVA . DOAR CA EU NU INTELEGEAM PENTRU CA EL VORBEA IN CHINEZA . AM STAT SI M-AM GANDIT SI L-AM INREGISTRT . AM SUNAT-O PE MAMA SI AM INTREBAT-O CE INSEAMNA .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Ce Crezi Ca Ultimele Doua Epoci Istorice Au Durata Din Ce In Ce Mai Scurta?Gaseste Cel Putin Doua Argumente
Va Rog Sa Ma Ajutati Am Nevoie De O Propozitie Cu L La Incepuyul Fiecarui Cuvant
Exercițiul 6 Va Rog
Ajutati.ma Pls !! 1 scrie O Propozitie In Care Sa Zici Dc Am Ales Sa Il Desenes Sfantul Mihail
Trei Dicționare Au In Total 1730 De Pagini.Calculeaza Cate Pagini Are Fiecare Dacă Se Stie Ca Primele Două Au Împreună 1135 De Pagini Iar Ultimele Doua 1080 De
Suma A Trei Numere Este 75987 .Unul Dintre Numere Este 21204,iar Al Doilacu 11000 Mai Mare.afla Al Treilea Numar
Alcatuieste Si Rezolva O Problema Dupa Urmatoarea Schema : X+x-10=46 Va Rog Frumos!
Determima Catul Si Restul Urmatorelor Impartili 2.348:15 125.673;32 987:123 Unele Sub Altele Va Rog Dau Coroana
Scrie O Compunere De 8 Rânduri Despre Un Tigru Si Un Leu
Scrie Toate Numerele Naturale De Ordinul Miilor Care Indrplinesc Acelasi Timp Urmatoarele Conditii:cifra Miilor Este Mai Mica Decat 7,cifra Sutelor Esre 0,cifra