RO Study
👤
Nix1
Nix1
09-11-2016
Limba română
a fost răspuns
propozitie cu ramura si mura
Răspuns :
Rodyk80
Rodyk80
09-11-2016
eu am rupt o ramura.
el mananca o mura.
Answer Link
Misterioasa23
Misterioasa23
09-11-2016
o ramura din copaul bogat sa rupt.
eu am luat o mura din cos.
sper a te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Iaurt Costa 2 Lei Si 25 De Bani Eugen Si Mihaela Consuma Zilnic Cite Un Iaurt Mama Lor Cumpara Atite Iaurturi Cit Sa Le Ajunga Timp De 5 Zile.Ce Suma Trebuie
Analizati Partile De Vorbire Din Urmatoarele Propozitii:Dumnealui A Venit La Mine Cu Noul Proiect.Noi Si Voi Vom Merge Impreuna La Mare.Cainelelatos Din Curtea
Se Dau:6kg.4kg.9kg.100kg.54kg.485kg.Transformati Le In GRAME.DECIGRAME.HECTOGRAME
Suma Dintre Un Numar Natural, Jumatatea Sa Si Sfertul Sau Este 77. Aflati Numarul. VA ROG!!!! CAT DE REPEDE SE POATE!
Salut, Am O Tema La Istorie , In Anul 1914 Erau 23 State ( 3 Republici , Si Dintre Monarhii 3 Erau Imperii ) . Trebuie Sa Spun Care Sunt : -monarhiile
Gaseste 5 Numere Care Rotunjite La Sute Dau 400
Cat Costa 5 Paltoane Dacă Două Paltoane Si Un Costum Costa 55 De Lei , Iar 2 Costume Costa 50 De Lei?
Suma A Doua Numere Naturale Este 16.aflati Numerele Stiind Ca Unul Dintre Ele Este Egal Cu 3supra5 Din Celalalt... Va Rog Muuult
Care Este Cele Două Sensuri A Verbului A Fi?
Buna. Îmi Trebuie Un Discurs Pentru Doamna Profesoara De Desen Pentru Sfârșitul Clasei A 8-a. Va Rog Sa Îmi Dați Niște Idei. Multumesc