RO Study
👤
Mihart1
Mihart1
09-11-2016
Limba română
a fost răspuns
care este antonimul cuvântului nerăbdare
Răspuns :
Cosminamariana6
Cosminamariana6
09-11-2016
rabdare acesta este antonimul
Answer Link
Marcela16
Marcela16
09-11-2016
răbdare
----------'''''''''''''''
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Ajuta Și Pe Mine Cineva Vă Rog! Choose The Correct Word Or Phrase Underlined In Each Sentence: Ask Her To Come And See Me When She Has Finished/finished He
Diagonala Mare A Unui Romb Este 6,9 Dm Iar Diagonala Mica Este 8 Supra 3 Din Cea Mare .'calculati Aria Rombului.va Rog Să Mă Ajutați
Repede Ajutor Dau Coroana
1. Se Dă Textul: ,,Lângă Lacul, Care-n Tremur Somnoros Si Lin Se Bate,Vezi O Masă Mare-ntinsa Cu Făclii Prealuminate,Căci Din Patru Parti A Lumii Împărați Si-mp
Pătratul Unui Număr Natural Cuprins Între 17 Și 34 Este Egal Cu: A) 16 B) 49 C) 25 D) 36nu Vreau Doar Răspuns, Am Nevoie Și De Explicațiemulțumesc!
Cerinţa Să Se Scrie Un Program Care Citește Numărul Natural N Și Determină Suma S=1*2+2*3+3*4+...+n*(n+1). Date De Intrare Programul Citește De La Tastatură Num
Menționează Două Împrumuturi Noi Din Textul Dat.
La Impartirea Unor Numere Naturale N La 13 Se Obtine Se Obtine Reztul De Doua Ori Mai Mare Dacat Catul. Care Sunt Acestea? Ajutorrrrrrrrrrrrrrrrr Va Roggggg
Cinci Creioane Și 10 Caiete Costă 90 Lei.Aflați Suma Plătită Pentru Două Caiete Și Un Creion..
Prinț Și Cerșetor:1. Opera Mi A Trezit Sentimente De........... 2.ceea Ce Impresionează Este.......... 3.surprinzător Este Momentul ............4.am Admirat ..