RO Study
👤
Germanf
Germanf
08-11-2016
Limba română
a fost răspuns
Esseu:omul poarta masca de om.
Răspuns :
Nuta10
Nuta10
08-11-2016
Dimineata inainte de a pleca de acasa imi propun sa fiu eu. Linistit, pasiv dar vesel si plin de viata. Sa imi las sufletul sa stea pe plaja si sa se inveleasca cu nisip si raze de soare in bataia brizei sarate.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Ma Ajuta Sa Fac Un Mic Text Cu Cuvintele:Intr-o,le-am,Mi-e,I-ar,te-ai Si Sai Dau Titlul Potrivit.
Sublinieaza Personificarile Din Fragmentele Urmatoare Si Precizeaza Valoarea Lor Expresiva:a)"aerul Se Mai Emotiona Inca In Jurul Tau,tulburand Vederea Orelor [
O Cum Punere Despre O Gargarita
Imi Puteti Da Niste Titluri De Povesti Scurte Din Cartea Povestiri Eroice de Eusebiu Camilar??
Imi Puteti Da Niste Titluri De Povesti Scurte Din Cartea Povestiri Eroice de Eusebiu Camilar??
Ce Zi Vine Cu Trei Zile Inainte De Ziua Imediat Urmatoarei Zile Ce Cade Cu Doua Zile Inainte De Ziua Cu Trei Zile Dupa Ziua Ce Vine Imediat Dupa Vineri?
1.Calculati: a) Numarul De Moli De Hidroxid De Potasiu(KOH) Care Reactioneaza Cu 5 Moli De Acid Sulfuric (H2SO4) b) Numarul De Moli Al AL Care Se Combina Cu 9 M
Conjugati Verbul,,a Manca La Toate Modurile Si Timpurile,inclusiv La Modurile Nepersonala.Multumesc Mult!
Daca 3 Dictionare Costa Cu 300 De Lei Mai Mult Decat Unul, Cat Costa 6 Dictionare?
Astept Rezolvare!Un Dreptunghi Are Aria 16m Patrati, Iar Latimea Este 0,25 Din Lungime. Calculati Perimetrul Dreptunghiului.