RO Study
👤
Iulica24
Iulica24
08-11-2016
Matematică
a fost răspuns
va rog spuneti mi rezolvarea la ex.3
Răspuns :
Ninaninett
Ninaninett
08-11-2016
sper că te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Cutie Avem Un Numar De Bomboane . Daca Impartim In Mod Egal La 4; 6;8 Sau 9 Copii, Raman De Fiecare Data 2 Bomboane. Aflati Numarul Bomboanelor Din Cutie
12,8 G De Cupru Reactioneaza Cu O Solutie De Azotat De Argint. Cantitatea De Argint Depusa Este....
1)numarul Complementelor Circumstantiale Din:deschizand Larg Ferestrele,am Vazut Un Pom Tanar Cu Mugurii Atat De Verzi,incat Pareau Calzi.cand M-am Trezit Din S
Diferenta Dintre Doua Nr.este1 745.stiind Ca Diferenta Este Cu 1540 Mai Mica Decat Scazatorul,afla Descazutul
La O Librarie S-au Adus 260 De Pixuri Rosii ,cu 160 Mai Multe Pixuri cu Gel ,iar Pixuri Verzi ,dublul Produsului Numerelor 30 Si 3 .dintre Acestea S-au Vandut
Care Este Rezultatul ?(1,6 · 5 - 2,05 · 3) ÷ 5
Compune O Problema Cu Datele Urmatoare....... 512 Baloane Verzi Cu 214 Mai Putine Baloane Rosii Decat Verzi ....cate Baloane Sunt {rosii Si Verzi}
Ce animale Sunt Folositoare Omului Si De Ce
Compunare De Exprimare Opiniei:Parerea Mea Este Ca.....(3/4randuri)In Primul Rand Argument ,exemplu 5 RanduriIn Al Doilea Rand (al Doilea Argument )->exempl
In Prima Saptamana Un Elev Rezolva 1/3 Din Probleme, A Dou 45% Din Problemele Nerezolvate, A3-a Saptamana Rezolva Ultimele Probleme.a)incare Saptamana Elevul A