RO Study
👤
Mika271
Mika271
08-11-2016
Matematică
a fost răspuns
afla numărul cu 3550 mai mare decât 2750
Răspuns :
AlphaMale
AlphaMale
08-11-2016
2750 + 3550 = 6300 .
Answer Link
Tamasisabela
Tamasisabela
08-11-2016
2750+3550=6300 sper e corect si sper ca re.am ajutat :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trapezul ABCD Are AB || CD, AD = BC = A Și AB = 2a. Arătați Că AC Perpendicular Pe BC. Ajutor Vă Roog. :o3. Am Testaree.
Calculati Aria Pătratului ABCD, Stiind Ca {o} =AC Intersectat BD Si AB=10.
Demonstrati Ca Numarul A=[tex] 63^{n}[/tex] + [tex] 7^{n+1}[/tex] · [tex] 3^{2n+1}[/tex] - [tex] 21^{n}[/tex] · [tex] 3^{n+2}[/tex] , N∈N Este Divizibil Cu 1
Un Magazin Face O Reducere De 10 La Suta La Produsele Electrocasnice ,astfel Ca Un Frigider Costa Acum 1080 Lei.Reducerea A Fost De:?
Propoziti Cu Verbele:find,fly,forget,,go,drow,,have,hear,hit,hold,hurt,keep,know,learn,leave,lend,lose,make,meet,pay,put,read,ride,ring,run,say,see,sell,send
Fie Numerele Naturale Nenule X=p2+p,y=p-1,z=p^2-1.Calculand X·y/z,vei Obtine:
1. Dreptele AB Şi CD Sunt Congruente În Punctul O Astfel Încât Masura Unghiului BOC Este Jumatate Din Masura Unghiului AOC. Să Se Afle Masurile Lui AOB AOD BOD
Un Cuvant In Care-e Sa Fie Vocalae Sa Fie Semivocalai sa Fie Vocalai sa Fie Semivocala o sa Fie Vocalao sa Fie Semivocala u sa Fie Vocalau sa Fie Semivocala
Astazi Te Simti Si Tu Melancolic, La Fel Ca Danut. Redacteaza O Compunere Descriptiva De 8-10 Randuri , Care Sa Reflecte Sentimentele Tale, Continuand Urmatorul
Ma Gandesc La Un Numar Il Impart La 5 Dublez Rezultatu Aflu Sfertul Dublului Adaug 5 Si Obtin 9..La Ce Numar M-am Gandit.