RO Study
👤
Grasutu6
Grasutu6
08-11-2016
Matematică
a fost răspuns
calculati; 3^61:(3^4)^15+(5^2)^3:5^2^0
Răspuns :
Denise3003
Denise3003
08-11-2016
Sper ca intelegi si ca te am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
400m=?hm dau Coroana va Roooog!!!
Afla Care Este Impartitorul Unei Impartiri, Rezolvand Cerintele. 1. Catul Este Egal Cu Triplulnr. 2. 2.Deímpartitul Este Dublui Sfertului Nr. 40 .
Cum Se Trece Propozitia:,, Did The Idea Interst You? '' La Diateza Pasiva In Engleza?
IN TRAPEZUL DREPTUNGHIC ABCD CU AB||CD M UNGHIULUI A ESTE EGALA CU M UNGHIULUI D =90 DE GRADE SE CONSIDERA BE PERPENDICULAR PE CD UNDE E APARTINE LUI (CD).STIIN
Dati Verbele Sinonime Urmatoarelor Expresi,,,,,mi-am Luat Picioarele La Spinare.....,,,,am Spalat Putina....,,,,,,a Dat Ortul Popii...
Dati-mi 5 Ex De Sinonime Frazeologice Pentru Cuvintele: A Lenevi, Atent, A Manca
Aflati Cel Mai Mic Nr Nat Care Impartit La Numerele 15,30 Si 54 Da, De Fiecare Data, Un Cat Dif De 0 Si Restul 13! Plz, Ajutati-ma. Daca Puteti, Scrieti Si Rezo
Despartiti Frazele In Propozitii Si Analizati Proporzitiie Din Textul : " As Fi Vrut Sa-i Pun Din Nou In Vedere Ca Nu Trebuie Sa Intre Si Sa Ramana La Mine Can
Ajutatima Urgent) Un Automobil Cu Masa De 1,5t Se Misca Cu Viteza De 72km/h.Calculeaza Energia Cinetica A Automobilului......
AJUTOR 7. A) Aria Unui Patrat Cu Latura De 3 Cm Este Egala Cu ________ Cm? b) Aria Unui Dreptunghi Cu Lungimea De 6 Cm Si Latimea Egala Cu Jumatate Din Lungime