RO Study
👤
Anonim
Anonim
08-11-2016
Limba română
a fost răspuns
cuvinte derivate cu radacina om
Răspuns :
Ramona19852007
Ramona19852007
08-11-2016
omulet
omeneste
omenos
omenire
omusor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Imi Spune Mesajul In 25 De Randuri La Poezia Izvorul Noptii De Lucian Blaga.Va Roog!!
VA ROG FRUMOS , AM SI EU O MICA PROBLEMA , MAI MULT DE LOGICA CARE NU O INTELEG SI NU REUSESC SA O FAC , MENTIONEZ URGENNNNTTT!!!!!!!!!!!!!!!! (va Rog Raspundet
Cititi Textele:a) Ca Mama Te-a Legana In Leagan De Salcioara (cuvant Subliniat Salcioara) Sa Mi Te Faci Marisoara(cuvant Subliniat Marisoara)b) S-apoi Afa
Aratati Ce Inseamna Urmatoarele Abrevieri: A.c. , Al. , Dvs. , Dvs. , M.S. , N.B. , Nr. Crt. , P.S. , P.S.S. , S.R.L.
Cum Se Rezova Exercitiul 1? ZICE ASA EXERCITIUL 1: A=acolada Xapartine Lui N Impartit La X <50;se Divide Cu 12 va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Acest Exercitiu E
Va Rog Ajutatima Sa Scriu In Citeva Fraze Importanta Istorica A Revolutiei Franceze Plizzzzzzzzzzzzzzzz
Accordez Si C'est Necessaire : Elle Sont Venu _ Me Avoir.
Ce Este Silaba?? Multumesc.
Care Este Diferenta Dintre Un Stat Cu Structura Unitara Si Un Stat Cu Structura Federala ?
O Compunere Despre,,On Ne Voit Bien Qu'avec Le Coeur.L'essentiel Est Invisible Pour Les Yeux.''(nu Vedem Bine Decat Cu Inima.esentialul Este Invizibil Pentru Oc