RO Study
👤
Eva11111
Eva11111
08-11-2016
Engleza
a fost răspuns
Ex 2.dau coriana si ma voi abona
Răspuns :
Io555
Io555
08-11-2016
a) twenty-eighth 28
b) fourty-fifth 45
c) twelfth 12
d) thirty-second 32
e) ninth 9
f) eighty- third 83
Sper ca te-am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Referitor La Vinilbenzen Este Adevărată Afirmaţia: a) Prin Adiţia Apei, Urmată De Oxidare Formează Un Compus Cu 13,33%O; B) Se Poate Obţine Prin Alchilarea Benz
Calculați: A. √2 • √4 B. 5√10 • 4√10 C. 10√3 • √21d. √144/625 - √100/225e. √36/81 • √25/9 F. √20/10 • √5/5
Analizează Verbele Din Textul De Mai Jos: Soneria Țârâi Strident. Pisica Și Câinele Ciuliră Urechile. Aşteptai Câteva Secunde Surprins.
De Traiani Morte Post Ingentem Gloriam, Traianus Obiit Aetatis Anno Sexagessimo Tertio, Mense Mono, Die Quarto. Ossa Collata In Urnam Auream In Foro, Quod Aedif
Intrebuintarea Floarea-soarelui
Sa Stii Ca Nu E Bine Trebuie Sa Analizezi Iti Dau Un Ex Uriasa-adj,propriu-zis,varabil Cu Patru Forme,se Acorda In Gen Si Numar Cu Subst, O Fatezie,[feminin,sg]
2. Analizează Pronumele Personale Şi Pronumele Reflexive Din Paragraful Scris În Chenar, Completand Tabelul Dat.
Eu Cred... Consider Că... Din Punctul Meu De Vedere... După Mine... Apreciez.... Pentru Că... Mi-a Plăcut... Cred Că E Bine... Aş Avea Rezerve Față De... Mi-a P
2. Analizează Pronumele Personale Şi Pronumele Reflexive Din Paragraful Scris În Chenar, Completand Tabelul Dat.
În Triunghiul ABE, Prin C Aparține AB, Se Duce O Antiparalela CD La BE (unghiul ACD=<AEB),D€AE.Aflati Perimetrul Patrulaterului CDEB În Fiecare Caza. AC=6,AD