RO Study
👤
Anonim
Anonim
07-11-2016
Matematică
a fost răspuns
va rog urgent!!!!!!!!!!!
Răspuns :
CatKittyPitty
CatKittyPitty
08-11-2016
Sirul: a a+2 a+4... iar al zecelea este egal cu a+18=77. Deci a = 77-18=59 si 59+4=63
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce E O Imagine Vizuala Si Una Auditiva Intr-o Propozitie
Pentru Patrulaterele Convexe De La Problema 1, Numestea) Laturileb) Unghiurilec) Perechile De Laturi Opused) Perechile De Laturi Consecutivee) Perechile De Ungh
Faceti O Compunere Despre Un Paianjen Cate Se Credea Spiderman Dar Naratorul Sa Fie Maria (10 Randuri Sau Mai Multe)
O Compunere Cu Titlul O Zi Cu Emoții. Vă Rog Am Nevoie Urgent ..
C) Rotunjiți Numărul 1957 La Unități, Zeci, Sute.Va Rog.
Ce Fel De Test Este D-l Goe De Ion Luca Caragiale? (cel Cu Palaria Zburata Din Tren) Cine Nu Știe Sa Nu Răspundă Va Rog! Iar Cel Care Răspunde Primul Primește Ș
Evul Mediu Repede Va Rogggg
Prezinta Aspecte Referitoare La Țara Sfântă Comform Schemei De Mai Jos Aspecte Geografice: Aspecte Istorice: Aspecte Privind Viata Sociala: Aspecte Privind Viat
Bunaa! M Am Transferat La Un Liceu Care Are Limba Latina Si Voi Da Diferența, Intru In Clasa A12a. Am Nevoie Sa Stiu Cum O Sa Arate Testu, Ce Trebuie Sa Învăț C
Ce Semnificație Crezi Ca Au Întâmplările Din Textul Platanos? Formulează Ce Ai Înțeles Din Text Despre Prietenie Sub Forma Unui Sfat Sau Unui Proverb Textul Pla