RO Study
👤
Georgia2003
Georgia2003
07-11-2016
Matematică
a fost răspuns
aria unui patrat cu latura de 0,3m
Răspuns :
Puckyypuppy
Puckyypuppy
07-11-2016
aria = latura la puterea 2 = 0.3 ^2 = 0.09 metri la puterea 2
Answer Link
Albinutza12
Albinutza12
07-11-2016
A pătrat= l la puterea a doua
A pătrat =0, 3 * 0, 3
=0, 09 m
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7 Prezintă, În 30 - 70 De Cuvinte, O Temă Comună Celor Două Texte Date, Valorificând Câte Un Element De Conținut. In Anii Vietii De Lucian Blaga?
7. Transcrie Propozițiile Din Fraza Următoare, Precizând Felul Acestora: „M-am Avântat Înspre acest Experiment Regresiv, Fără Să Mă Gândesc La Toate consecințe
6. Alcătuieşte Un Enunț Imperativ, În Care Substantivul,,elev" Să Fie Complement Prepozițional (1) Și Un Enunț Asertiv, În Care Pronumele Personal,,eu" Să Fie A
APLICAM VyLungimea Caseteste De 20m, Lar Latimea De 10m Decats Arteste Mai Mare Lungimes Decat Latimeaz () Daca Intre Doua Borne Kilometrice Distanta Este 3 Km,
Transforma Aceste Propozitii In Conditional De Tipul 21.You Won't Meet Anyone If You Don't Go Out .2.I Will Come To Your Party If My Mum Says I Can.3.If Ken ,do
7 Lucrați În Perechi. Imaginați-vă Un Personaj Feminin, O Tornadă, În Locul Uraganului Fane. A) Găsiţi-i Un Nume Potrivit. B) Cum Se Va Modifica Textul După Înl
Ești De Pare Ca În Viață Este Mai Important Ce Faci, Decât Ce Ai?
Dau Coroana Va Rogg!!
Steluta Sălvatorul 3. Completează, „Piramida Textului", Conform Cerinţelor Date: 3 6 1. Sub
Scrie Sensul Din Text Al Fiecăruia Dintre Cuvintele: Duduia - Scoarţa- Năvălea Tăişul - Bătaia - Sterse - Mâna - Îndesat - Au Săgetat - Mişca