RO Study
👤
Babarel
Babarel
07-11-2016
Limba română
a fost răspuns
Idei principale dau coroana!
Răspuns :
Ruru16
Ruru16
07-11-2016
Eu stiu doar ca:
1.Bunica venea la nepotul ei cu un dar.
2.Bunica si nepotul se duc la umbră unui dud.
3.Bunica toarce si deapana firul povestii.
4.Nepotul adoarme fernecat de povestea bunicii.
5.Nepotul se trezește din somn.
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Proces Biologic E Asta Si Care Sunt Etapele Acestuia?
Alcătuiește Enunțuri În Care Cuvântul Dat Să Fie Pe Rând Substantiv Apoi Adjectiv Român Substantiv Adjectiv
4)Într-o Clasă Sunt 30 De Elevi.Dintre Aceștia 60%sunt Fete.Cate Fete Sunt In Acea Clasă?5)Aflați Un Nr Z,știind Ca...a)15%din El Este 675b)40%din El Este 3368)
O Placa De Gresie In Forma De Romb Are Latura 16 Cm Si Aria 64rad3. Arata Ca Diagonală Mica Este 16.
Rezumat Capitolul 8 Harry Potter Și Piatra Filozofală (cei Care Au Citit Cartea Și Știu Despre Ce Este Vorba)
1 Încercuiește Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect Se Consideră Un Unghi AOB Cu Măsura De 100° Și Semidreapta OD Este Bisectoarea Acestuia În Interiorul
CHICITOATE , Daca O Baterie De Masina Cantareste O Tona + O Jumatate De Baterie De Masina .cat Cantareste O Baterie De Masina ??
12. Fie Funcţia F: R→R, F(x)=1/2x-5. Să Se Determine Valoarea Numărului Real A Știind Că Punctul A (3a-1, A/3-2) Aparţine Reprezentării Geometrice A Graficului
4 Dacă A=8x8+8+8:8-8x8, Află Valorea Lui ,,b" Din Exerciţiul B:a=13 Rest 6. 4 Elevi,
Cel Mai Mic Multiplu Comun Dintre 10 Si 4 Si 25