RO Study
👤
Luciea
Luciea
07-11-2016
Chimie
a fost răspuns
explica semnificatia cuvantului atom
Răspuns :
STEFANFK
STEFANFK
07-11-2016
atomul este o particula minuscula care nu poate fi observata cu ochiul liber si de aceia se foloseste microscopul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sau7. A) Rotunjirea Unui Număr Până La Zeci (sute, Mii)este......saucea Mai Apropiată De......... Respectiv.b)Dacă Ambele Aproximari,prin Lipsă Și Prin Adaos,su
Ce Inseamna Macar Cel Putin Din Propozitia : Macar Tu Ai Dormit Eu Nici N.am Dormit
1.Aflati X Apartine Z Daca ( 2x-5) | (3x+2). 2. Aveti Atasata Poza. Si C Ul Din Poza
Diferenta A Două Numere Este 44.Află Descăzutul, Știind Că Scăzatorul Este 36.
III. Alegeţi Răspunsul Corect: 1. Care Din Următoarea Afirmaţie Despre Neuron Este Corectă:a. prezintă O Prelungire Scurtă, Unica Numită Axonb. neuronii Hranes
Se Dau Elementele Unui Triunghi ABC, Unde M(A)=90°, AD Perpendiculară Pe BC, Iar D Aparține Lui BC. Aflați BD, CD, AC Și BC, Știind Ca AD=12 Cm Și AB=15 Cm. Ofe
Sa Se Scrie Un Program In C++ Care Afiseaza Numerele Impare Din Intervalul [0...n] Si Suma Acestora , Unde N Este Introdus De La Tastatura .
După O Reducere De 20%, Apoi O Mărire De 30%, Preţul Unui Obiect A Devenit12,48 Lei. Aflați Prețul Inițial Al Obiectului.
3(2-radical20) + Radical180 = 6
Urgent! Va Rog Daca Ma Puteti Ajuta Cu Urmatoarele Exercitii Legate De Limite Si Siruri Convergente. Sau Macar Unele Din Exercitii Am Nevoie Macar De Un Model I