RO Study
👤
Raluuu06
Raluuu06
07-11-2016
Matematică
a fost răspuns
Cat este 49+2x=x+79 rapid va rog!!
Răspuns :
CWinrry
CWinrry
07-11-2016
trece tot ce ai cu x intr-o parte a egalului si ce ai ca numar normal , treci in partea cealalta. Ai grija ca atunci cand schimbi locul, se schimba si semnul. Adica, serios, copii. Ganditi putin! Nu e asa greu!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună, Pentru Fata Care A Spus Ca Ma Poate Ajuta
O Compunere Care Incepe Cu " Din Văzduh Cumplita Iarna "(10 Randuri) DAU COROANA
Probleme De La Circ.Magicianul Are 20 De Iepuri.Cite Citi Iepurasi Poate Ascunde,in Mod Egal,in Palarii?Va Rog Repede Pliz.
Ma Ajuta Cineva Sa Rezolv Exercițiul? Nu Le-am Inteles
Îmi Puteți Spune Va Rog 4 Titluri De Poezii Despre Natura + Autori, 4 Titluri De Poezii Despre Iubire+autori ,4 Titluri De Poezii Despre Copilărie+autori ,4 Tit
Precizeaza Modul,timpul,persoana Și Numărul Verbelor Din Textul De Mai Jos.
6 Remplace Les Noms COD Par Le Pronom Convenable. Il Ouvre Son Cadeau. Il Met Son Chapeau. J'invite Mes Amis. Tu Achètes Les GâteauxIl Lit La Carte De Veux.Elle
Am Nevoie Urgent De O Rezolvare A Acestei Probleme!Problem CortFisier De Intrare: Cort.inFisier De Iesire: Cort.outO Curte Dreptunghiular˘a De Lungime N S, I L˘
Caracterizarea Personajului: Alexandru Macedon
Subliniază Predicatele Din Enuntul Complex "Ti-am Promis Atunci Doar Ca Să Nu Mai Plângi”, Delimiteazăpropozițiile, Apoi Precizează Tipul De Subiect Din Fiecar