RO Study
👤
Mikt
Mikt
07-11-2016
Limba română
a fost răspuns
cuvinte cu sens ous dragi
Răspuns :
Byancageorgiana
Byancageorgiana
07-11-2016
dragi-insuportabili,urati,dusmani
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvați Ecuațiile: A) 3x²-48= 0; B) -√√2x² + √50 = 0; D) 16(1-t)²-1=0; C) 161² + 1 = 0; E) -16(1-1)²-25= 0; F) 32-2(4x + 3)² = 0. 9Va Rog Mult, Daca Se Poate
Calculaţi Masa De 2-butanol Care Se Obţine Din 560 M³ De 1-butenă, Măsuraţi În Condiţii Normale, Cu Un Randament De 80%.
Va Rog Ajută-mă (ex 2
Într-o Sală De Cinematograf Sunt 28 De Rânduri Cu Câte 50 Locuri.Jumătate Din Toate Locurile Sunt Ocupate. Câte Locuri Libere Sunt?
Subiectul 1 Va Rog?
AM NEVOIE DE AJUTOR URGENT!! O Bilă Grea Este Suspendată Printr-un Fir Vertical De Un Suport Orizontal, Ca În Figura Alăturată. Dacă Se Trage Lent De Bilă În Jo
Rescrie Fragmentul Următor, Trecând Verbele De La Prezentul Modului Indicativ La Timpul Perfect Simplu: „Se Apucă Brăţiş La Trântă, Se Opintesc Şi Cată Să Se Ră
6.Menționează Prin Ce Părți De Vorbire Sunt Introduse Propozițiile Subordonate Din Frazele De Mai Jos Indică Funcția Lor Sintactică.a. În Avion, Am Întâlnit Ma
P) 1. Scrieţi Divizorii Numărului Natural: a) 9; b) 8. 2. Determinaţi Cifra X Pentru Care Numărul Natural 41x Este Divizibil Cu: a) 2; b) 5. 3. Determinați Cel
3 Exemple De Propoziții Formale,și 3 Exemple De Propoziții Informale.(vă Rog Să Le Scrieți Și În Engleză Și În Română).Mulțumesc.