RO Study
👤
Ronaldo97
Ronaldo97
12-11-2014
Limba română
a fost răspuns
Prop. cu, cuvantul ceaslov.
Răspuns :
Аноним
Аноним
12-11-2014
Un ceaslov este frumos.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru Fiecare Dintre Următoarele Perechi De Fracții Verificați Că Numitorul Celeilalte Fracții Este Divizor Al Numitorului Celeilaltei Fracții Apoi Aduceți Fra
3. Ai Aflat Că În Textul Narativ Literar Acțiunea Reprezintă Totalitatea Evenimentelor Şi Este Organizat Funcție De Un Fir Narativ. Reprezintă Pe O Axă A Timpul
Într-o Familie Mama Are Grupa Sanguina A Ll, Iar Cei 2 Copii Au Grupele Sanguina 0 L Și AB LV Stabiliți: a) Grupa Sanguină A Tatălui Copiilor b) Genotipurile
Efectuați 7/5 3/5 9/13 3/13 27/25 11/25 29/43 7/43 5/43 37/50 21/50 3/50
Observă Imaginile, Apoi Scrie Pe Caiet Înmulțirea Sugerată. .
Nu Știu Cine Ești Și Nu Vreau Să Știu, Dar Sper Să Nu Ne Mai Întâlnim Pe Drumul Asta ... CONTINUA VERSUL ASTA CU RIMA SI APROPRIAT VA ROG
Bună Am Și Eu Nevoie De Această Problemă Scrisă Pe Foaie Dar Vă Rog Frumos Dau Multe Puncte Și Coroană Vă Rog Frumos Mulțumesc
Bună, Îmi Poate Da Cineva Exemple De Divizibilitate În Natură, Muzică....etc.....?
Suma A 2 Numere „a“ Și „b“ Este 150. Află Cele 2 Numere, Știind Că: _) „a“ Este Cu 20 Mai Mare Decât „b“; -) „a“ Este De 4 Ori Mai Mic Decât „b“; dacă „a“ Se Îm
Buna Dimineata, Imi Poate Arata Cineva Cum Pot Sa Rezolv Aceste Exerciti, Rapid Va Rog.