RO Study
👤
Anonim
Anonim
07-11-2016
Limba română
a fost răspuns
idei principale din poezia sfarsit de toamna
Răspuns :
YRA1
YRA1
13-11-2016
1. sosirea toamnei
2. agitarea florilor
3. întrebarea fără raspuns
4. floarea soarelui speriată
5. zborul libelulei
6. ivirea zânei melopeelor
7. lăsarea în urmă a creeaților
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Calitati Are Munca?
Intr-o Urna Sunt Bile Albe Si Negre.Probabilitatea De A Extrage O Bila Alba Este 0,3.Care Este Probabilitatea De A Extrage O Bila Neagra?
Cine Imi Spune Si Mie O Propozitie Cu Expresia "a-si Incerca Norocul"??? Va Roggg!!! :)
Va Rog Ajutatima Sa Construiesc Enunturi In Care Numeralul Ordinal cel De-al Doilea Sa Fie:N.p(N),Ci ,,,(Ac),,,C.ag.(Ac)...At(Ac)...Ci(D)...At(G)N.p(G). VA MULT
Va Rog Ajutati-ma! Pretul Unui Obiect S-a Majorat Cu 20% Apoi S-a Redus Cu 20% Si Acum Costa 460,8 Lei.Care A Fost Pretul Initial?
Multimea Solutiilor Ecuatiei (x+1)la A2-a -1=3
Descrieti, Intr-un Scurt Text, Pregatirea Unei Vizite La Muzeul National De Istorie A Romaniei. Folositi Verbele: Au Hotarat , Viziteaza , Vor Organiza , Am Ple
Dintr-o Stofa Cu Lungimea De 40 De Metri S-au Croit 5 Rochii Si 6 Bluze. Cata Stofa S-au Folosit Pentru Rochie Si Cata Pentru O Bluza, Daca Pentru O Luza S-a Fo
Alcatuiti Enunturi Cu Adj Noua La Alte Grade De Comparatie Decat Cele Din Poezia Martisor Scrisa De Ion Pillat
Heiii ! Am Nevoie De Ajutoor >.<.. Deci..: Arătaţi ce Sens Au următoarele construcţii şi expresii din text: -în ruptul Capului -zgârie brânză -a-şi lua zi