RO Study
👤
Bobo57
Bobo57
07-11-2016
Matematică
a fost răspuns
in luna mai la acvariu din Constanta
Răspuns :
Andreeaeliana
Andreeaeliana
07-11-2016
hshehfskkajroandnrjdkskjdrbrksdnfjihrfbsmmsndnrdnjsndvtdkndsn
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Traduceti-mi Repede!!!!!!!!!!!!!Est-ce Que Tu Es En Cinquieme?
La Plecarea Din Bucuresti Kilometrajul Masinii Lui Mihai Indica 12.450 Km, Iar La Sosirea In Deva 12.839 Km. Mihai Pleaca Apoi La Onesti Si Citeste La Sosire K
A+b+c=974 A+b=867 B+ C= 342 A,b,c=?
Completati Spatiile Libere Cu Numere Prime:a)82=?x?b)46=?+?c) 28=?+?Completati Spatiile Libere Cu Numere Compuse:a)38=?+?b)23=?-?c)69=?x?d)37=?+?e)24=?-?f)90=?x
Asupra Unui Corp Actioneaza Doua Forte F1=F2=8N.determinati Rezultanta Fortelor Atunci Cand:a. Fortele Au Aceeasi Directie Si Acelasi Sens;b.fortele Au Aceeasi
Calculati Suma Tuturor Numerelor Naturale,care Impartite La 2014 Dau Catul 55.
Folosirea Virgulei Din Enuntul : Aceasta Miere De Floarea-soarelui Este Produsa De Wilhelm Tartler , Apicultor Ecologic Din Zona Sibiului. Multumesc Oricum ..
Imi Amintesc Ziua Cand Am Ajuns In Franta.Era O Zi Insorita, In Care Totul Parea Mai Frumos. Hotelul In Care Am Locuit Era Foarte Modern. Avea O Terasa Mare, De
Imi Trebuie O Compunere De 10-15 Randuri Cu Titlul "Rolul Familiei In Viata Omului" In Care Sa Prezinti O Intamplare Semnificativa Titlului.
De ZIUA MAMEI ,ANA A IMBALAT CADOUL ÎNTR-O CUTIE DE FORMA UNUI CUB CU MUCHIA DE 10 CM. EA A APLICAT DANTELĂ PE FIECARE MICHIE A CUTIEI.CITA DANTELA A FOLOSIT?