Răspuns :
Dar când mama lui Kelvin, Dawn, a auzit noutățile, era îngrijorată. De îndată ce am auzit că ai câştigat premiul cel mare, am plâns. Nu mă înțelege greşit, nu vreau să înapoieze banii! Dar e mai uşor să administrezi o sumă mai mică. Mi-e teamă că oamenii vor profita de el. Profesorul de la şcoală era şi el oarecum îngrijorat. Bineînțeles că mă bucur pentru Kelvin, dar nu cred că este corect ca o persoană să poată câştiga o sumă atât de mare. Mi se pare cumva puțin imoral. Kelvin începe să se adapteze la noua sa viață. Îşi poate acum permite să vadă cum joacă acasă echipa lui preferată de fotbal, Rangers oricând vrea. De fapt plănuieşte să îşi cumpere o boxă exclusivistă la sol care costă nu mai puțin de 30.000 de lire. O mare parte din sumă i-a dat-o şi tatălui lui care a trebuit să renunțe la slujbă. Totuşi câştigarea la loterie a adus de asemenea problemele sale. De când a câştigat banii, Kelvin a primit o grămadă de scrisori şi apeluri de la potențiale prietene. Sunt zile când îmi doresc ca totul să revină la normal, spune Kelvin. Desigur, îmi place să am bani, dar lucrurile nu vor mai fi la fel niciodată.