RO Study
👤
GNP2
GNP2
06-11-2016
Limba română
a fost răspuns
Numiti citeva cazuri fatale din viata omului.
Răspuns :
Rozosina
Rozosina
06-11-2016
Lovit de masina Aprindere corp Aruncare inaltime
Answer Link
Darienicoleta12
Darienicoleta12
06-11-2016
poti aluneca pe marginea unui rau adanc , poti sa cazi de la etaj , te poti intepa cu un cui nu bagi de seama si te infectezi , te poate calca masina , aluneci pe marginea unei fantani , te oate manca ursul etc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3 Diferenţa A Două Numere Este 252. Află Cele Două Numere, Ştiind Că O Treime Din Numărul Mai mare Este De Trei Ori Mai Mare Decât O Treime Din Numărul Mai Mic.
Științe Clasa A V A Evaluare A Lucrați În Perechi Formulați Întrebarea În Baza Textului Textului Lecției Dresați Vă Reciproc Întrebarea Formulată
Verbul A Citi La Toate Modurile Personale vreau Seriozitate Si Sa Nu Mai Raspunda Rususilvia147 am Nevoie Pentru La Scoala
Subiectul Al II-lea Crezi Că Cititul Este Important În Formarea Ta? 20 De Puncte Scrie Un Text Argumentativ, De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să Susții Răspun
Întocmiți, În Perechi, Planul Simplu De Idei Al Textului . ,,La Medeleni" Dau Coroniță !Și Inimioara!VA ROG FRUMOS REPEDE!!!URGENTTTTTT Fără Exercițiile De Jos
Mi S-au Inversat Tastele La Laptop
Prezintă, În Minimum 30 De Cuvinte, Un Element De Conținut Comun Celor Două Texte Date, Valorificând Câte O Secvență Relevantă Din Fiecare Text. Cele Două Texte
Mi S-au Inversat Tastele La Laptop
Contragerea Propoziţiilor,,Am Plecat Spre Zi. El A Băgat De Seamă În Timpul Examenului. Hai Acum! Înfrânţi Ieri, Victorioşi Astăzi! La Bătrâneţe A Devenit Retra
Raportul Dintre Aria Pătratului ABCD Și Cea A Dreptunghiului MNPQ Din Figură Este: D C Q P 3 Cm M 4 Cm N 6 Cm A B