RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-11-2016
Spaniola
a fost răspuns
va rog!!
urgent!!!
dau 10 puncte!
Răspuns :
Chris02Junior
Chris02Junior
06-11-2016
Mi barrio es muy grande y bonito. Yo tengo en mi barrio muchos flores.
Mi calle es largo
con los vecinos de ambos lados.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Succes!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
* Complete The Gaps In The Text With One Of The Verbs In The List.1• Catch • Chat Do Get GohaveCLA(1)up At 7:00 In The Morning. I Havea Shower, Get Dressed And
Schreibe Noch 4 Sätze Darüber, Was David Schon Kann Und Was Möchte Er Noch Lernen. Du Kannst Zwischen Folgenden Freizeitaktivitäten Wählen: Rad Fahren, Motorrad
Care Este Ultima Carte Pe Care Ai Citit-o? Ce Te-a Impresionat La Aceasta Carte? Ce Ai Invatat Din Ea?
Scrieti Folisind Puteri,apoi Calculati A)7×7+3×3×3 B)8×8×2×2×2×2 C)16×16-12×12+15×15 D)11×11+1×1×1×1-10×10 Va Dau Koroana
5. Transforme Selon Le Modèle: Modele:C'est Mon Vélo.= Le Vélo Est À Moi. La Chambre Est À Moi. Le Bureau Est À Lui. Les Crayons Sont À Moi. Le Cartable Est À T
Dacă Puteți Să O Rezolvați Pas Cu Pas Pentru A O Înțelege Ar Fi Minunat . Mulțumesc
7. Construiește Bisectoarea Unghiului BAC, Știind Că: B)
2/21 Prezinta Parerea Ta Despre:. Interventia Lui Andrei.scuza Baiatului.felul În Care Profesorul A Ales Să-i Arate Lui Andrei Că A GresitVa Rog Repede Dau Coro
Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați, Este Pentru Mâine!!!!!!!!!
Imaginează Ți Ca Ești Mara. Redactează O Pagină De Jurnal In Care Să Relatezi Experiența Pe Care Ai Trăit-o Cand Ai Salvat Puiul De Urs, Exprimându-ti Emoțiile