RO Study
👤
McDonalds28
McDonalds28
06-11-2016
Fizică
a fost răspuns
Adevarat sau Fals...
Răspuns :
Cosmonaut15
Cosmonaut15
09-11-2016
3.1=A F F
3.2=A A A
Sper ca te-am ajutat.daca da da COROANA
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Astept RaspunsCifra X Pentru Care Numarul Natural X76x ( Linie Orizontala Deasupra) Este Divizibil cu 5 E ....
Suma A Trei Numere Nenule A,b,c Este 21 . Stiind Ca Numerele 20% Din A , 25% Din B , 30% Din C Sunt Direct Proportionale Cu Numerele ( 1 Supra 2) , ( 35 Supra 4
Completeaza Spatiile Punctate Cu Raspunsul Corect. a)Formele Inverse Ale Verbelor Sa Ra
Imi Spune Si Mie Cineva Un Enunt Cu Valoarea Morfologica De Substantiv Cu Cuvantul "un Nimic" ?
A)ARATATI CA NR B=12345 NU ESTE PATRAT PERFECT.B)ARATATI CA NR C=12345678 NU ESTE PATRAT PERFECT.
Personajele Principale Secundare Pozitive Negative Din Revedere!!!! Va Rog Raspunde-ti-mi Si Mie!!! Care Sunt Personajele?
Sinusul Unui Unghi Ascutit Al Unui Triunghi Dreptunghic Este [tex] \frac{2}{3} [/tex].Cosinusul Unghiului Respectiv Este...
Buna Am Si Eu O Intrebare Sper Ca Ma Puteti Ajuta, Zice: Scrie Pentru Fiecare Personaj In Ce Perioada De Varsta Se Incadreaza:Mama Lui Nica->bunicul David-&g
Un Trapez Are Aria Egala Cu 48 Cm2 Stiind Ca Inaltimea Este De 3 Cm afla Lungimea Liniei Mijlocii A Trapezului
Cand Se Agata Un Corp De Masa M₁=1,5 Kg De Un Dinamometru, Arcul Acestuia Se Intinde Cu Δl₁= 6 Cm. Un Alt Corp Intinde Arcul Dinamometrului Cu Δl₂=1,8 Cm. Ce Ma