RO Study
👤
Kertesz
Kertesz
06-11-2016
Biologie
a fost răspuns
Exenple de plante diferite ca forma
Răspuns :
Novacdanuta
Novacdanuta
06-11-2016
Cactus dalie cires .......
Answer Link
Masinuta123
Masinuta123
06-11-2016
Bachus, lalea , dalie, zambila, ghiocel .. etc .. si forma o caracterizezi după ele. Sper ca te-am ajutat! Coroana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Numere Este 418.Daca Primul Numar Este De Doua Ori Mai Mare Decat Al Treilea,iar Al Doilea Cu 2 Mai Mic Decat Sfertul Primului,aflati Numerele.
Explicati Expresiile:moara Vorbareata,ti Se Primaneste Sufletul,aburii Albastri Si Fericire Fara Seama
Alcatuieste Enunturi In Care Cuvintele Toti Si Orice Sa Devina Pe Rand Pronume, Respectiv Adjective Pronominale Nehotarate. Functia Sintactica A Pronumelor Si A
Va Rog!ajutati-ma!!ofer Coroane!
Care Este Sensul Corect Al Expresiei:"gura Păcătosului Adevăr Grăiește" A)-a Spune Ce Crezi B)-a Inventa C)-a Minți D)-afi Necinstit
Un Elev A Avut De Citit O Carte De 200 De Pagini.in Prima Saptamana A Citit O Cincime, In A Doua Saptamana Jumatate,iar In A Treia Săptămâna Trei Zecimi Din Tot
Ocompunere Cit Traim Pe-acest Pamint
Salut..am O Rugaminte,cine Imi Poate Explica Mai Pe Intelesul Meu,despre Subordonate,regente Si Cum Se Face Schema Propozitiei,va Rog Frumos :)))))
Aflați Media Aritmetica A Următoarelor Numere:a)3;5;b)15;22;c)3;4;5;d)100;150;200;e)1500;2700;3840.
Alquien Me Puede Decir Una Redaccion De Ciencia Ficcion Pero Que Sea Inventada Xfavorr Rapido