RO Study
👤
Danapopas
Danapopas
05-11-2016
Istorie
a fost răspuns
comparati revolutia industriala cu cea agrara
Răspuns :
Lixandrudenisa
Lixandrudenisa
05-11-2016
Revoluția industrială reprezintă transformarea manufacturilor in fabrici iar revoluția agrara înseamnă transformarea domeniului feudal in ferma . Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna, Buna, Vreau Si Eu Rezumatul La O Carte ..nu Conteaza Dar Sa Scrie Bine Ok??????? va Roog..
Acizii Dicarboxilici Saturati Cu Formula C6H10O4. Acizii Dicarboxilici Saturati Cu Formula C4H8O4. Toti Acizii Aromatici Sublimeaza? Eu Stiam Doar De Acidul Ben
Suma A Doua Nr Nat De Doua Cifre Este 32.Calculati Cate Solutii Are Problema
La Un Aprozar Sau Adunat 183 De Banane Si Cu 249 De Portocale Sau Vandut 37 De Banane Si 173 De Porocale Cate Fructe Au Ramas La Aprozar
Conjuga Verbul A Face La Modul Indicativ Timpurile Perfect Simplu Si Mai-mult-ca-perfect.
Vacanța Îți Priește ,părinții De Răsfață,ești Relaxat/ă! Așa Că Azi Îți Propun Să Începem În Forță! Ca Sà Verificăm Noțiunile De Morfo-sintaxă: Copletează În C
Determinati Cel Mai Mic Nr Rational Nenul Care Impartit La Nr 3/7 Si 2/5 Sa Dea Caturile Nr Naturale. Rezolvare Completa Multumesc Anticipat
501. Acidul Cu Acelasi Numar De Atomi De Carbon In Care Se Poate Transforma Etina In Umra Unui Sir De Reactii Este: A.acidul Etinoic B. Acidul Etanoic C. Acidul
Trebuie Completat Tabelul
Suma Masurilor A Doua Unghiuri Suplementare Este Egale Cu...