RO Study
👤
Anonim
Anonim
12-11-2014
Limba română
a fost răspuns
Care este legatura intre arta si muzica?
Răspuns :
Loripavel
Loripavel
12-11-2014
Muzica este o arta.Dar daca tu te referi la arta ca fiind desen pot sa iti explic.Legatura dintre desen si arta este amandoua fac parte din asanumitele opere.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Poate Explica Cineva Ce Este In Titlu Sugestiv
417,5 Dm²=...m² 31,7dal= cl 0,75 T =kg 3,7 M³= Dm³Urghentt Va Rog Trebuie Sa Plec La Scoalaa
Vreau Si Eu O Compunere De 10-15 Randusri De Caiet Mare Cu Urmatoarele Cuvinte; Trecute,aripa,lume,clipa,zbori Cuvintele Acestea Tresa Existe In Comounere Va Ro
Va Rog Frumos Ma Poate Ajuta Cineva Cu Astea 4 Exercitii?Imi Puteti Spune Si O Explicatie Pentru Ca Am Raspunsurile La Sfarsit Dar Nu Inteleg Rezolvarea.Multume
Se Face O Reducere De10%iar Acum Frigiderul Costa 1080 Lei. Cat A Dupa Reducere
Sunt In Clasa A 5-a Si Vreau Sa Ma Ajutati Urgent In Legatura Cu : Planurile Mele Pentru Anul Scolar 2014-2015 Sunt....Imi Puteti Spune Va Rog Mmacar 5-6 Sau Ma
In Clasa Sunt 30 De Elevi.Daca Din Clasa Pleaca 8 Fete Si Vin 8 Baieti, Atunci Numarul Fetelor Va Fi Jumatate Din Numarul Baietilor. Cate Fete Si Cati Baieti Su
Precizati Partea Intreaga A Numerelor -√7; √23 ; √56 ; √88 , Precum Si A Opusele Lor
Ce Este Expresia De A Convinge Ca Parte De Vorbire?
Cum Se Scriu Cuvintele: Prezident,biuroul Si Fundator Corect Din Dictionar Ortografic?Ajutati-ma Cine Are Dictionar!