RO Study
👤
Anamarya788
Anamarya788
05-11-2016
Limba română
a fost răspuns
Propozitii cu lacuna si laguna
Răspuns :
Dianazaharia
Dianazaharia
05-11-2016
Daca nu inveti, vei acumula lacune mari!
Answer Link
Petraharabagiu
Petraharabagiu
05-11-2016
laguna aceasta e foarte namoloasa !- laguna= iaz
am o lacuna la note. -lacuna= gaura
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Alcatuieste Enunturi In Care Sa Existe: A) Un Complement Indirect,exprimat Prin Numeral Cardinal; B)un Atribut Adverbial,exprimat Prin Adverb De
Cuvinte Inrudite Cu Cuvantul Hrana
Buna! Ajutorrr Va Rogg Frumos. Care Este Parerea Voastra Despre GRAFFITII? Comentati In 40-50 De Randuri Opinia Voastra . Credeti Ca Este O Arta Sau Nu? Ar Treb
Care Sunt Persoajele Pozitive Din Povesti Pentru Copii?
Alcătuiește Enunțuri În Care Să Folosiți Următoarele Locuțiuni Adverbiale : În Vechii Vecilor , În Lung Și-n Lat , De La O Zi Al Alta , Ori De Câte Ori ! Vă R
Completează Ecuațiile Reactiilor Chimice Si Stabileste Cieficientii:a)H2+O2->?b)Zn+O2->?c)?+O2->CO2d)N2+H2-><-?e)NH3+?->NH4Clf)Cu+?->CuCl2g
Mă Ajută Și Pe Mine Cinevaaa?
Alcatuti Propozitii Urmatoarele Cuvinte:șir,oștire,cal,spaimă,mal,a Izbi,gloată,a Împrăștia,a Cutreiera,nicăieri,zalecine Mă Ajuți Îmi Dau Coroana
Inaltimea A[AD] A Triunghiului A ABC Este Congruenta Cu Latura [BC] . Pe Perpendicularele Pe BC In B Si Respectiv C Situate In Acelasi Semiplan Cu Punctul A Fat
La O Libraries Erau 736caiete Astfel:314 Pentru Clasa 2 Cu 28 Mai Multi Erau De Mate Iar Restul De Dictation Caietele De Dictando Erau In 40 De Pachetului. Cate