RO Study
👤
Anonim
Anonim
05-11-2016
Matematică
a fost răspuns
Media aritmetica a numerelor 457 si 1 043
Răspuns :
MEIRA
MEIRA
05-11-2016
(457+1043):2=
=1500:2=
=750
Answer Link
Аноним
Аноним
05-11-2016
Ma=[tex] \frac{a+b}{2} [/tex]⇔[tex] \frac{457+1043}{2} [/tex]⇒[tex] \frac{1500}{2} [/tex]=750
Mult noroc!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Greșeală A Comis Nătăfleaţă Creând Probleme? Colorează Desenul Corespunzător Răspunsului Corect. a) Pe Obrăjorii Mei Sunt 14 Pistrui: 8 Pe Cel Drept Și 6 Pe
Vă Rog Ajutațimă, Îmi Trebuie Rezolvarea Urgent !PS. Pentru A Vedea Mai Bine Exercițiul Apăsați Pe Poză.
Cine Ma Poate Ajuta Cu Asta Trebuie Sa Scriu Iarna Pe Ulita Pe Scurt Va Rog Repede
Între NumerelesSasons17. Calculează Diferenta Dintre Cel Mai Mare Număr Par De 3 Cifreidentice Şi Cel Mai Mic Număr De Trei Cifre Consecutive.
Arătați Că Dacă 2 Numele Naturale Sunt Divizibile Cu Același Număr Atunci Și Suma Lor Este ÷ Același Număr
Imi Puteti Spune Va Rog Frumos O Compunere Desore Nasterea Domnului De 10-20 Randuri Ca Titlul "Sarbatoarea Nasterii Domnului In Familia Mea" Casa Am Si Eu O I
Calculati AjutorrDAU COROANA
Consider Că Intriga Naratiunii Este Momentul In Care..... Deoarece..... DAU COROANA
Armand A Cumparat 30 De Actiuni: Unele De La O Fabrica Textila Cu 17 Euro Bucata Si Altele De La O Fabrica De Paine Cu 14 Euro Bucata,platind In Total 474 De Eu
52. Cele Mai Mari Altitudini Din Carpaţii Meridionali Se Întâlneşte În Grupa ………… 53. În Partea De Est A Grupei Retezat-Godeanu, Traversată De Jiu Se Află Depre