👤

Vreau o compunere de minim 20 de randuri cu titlul "Si eu am fost la Hanu Ancutei "

Răspuns :

La inceputul unei toamne târzie toti drumetii ne.am adunat la hanul ancutei care in ultimul timp devenise neincapator si semana cu o cetate, cu ziduri mari si groase si era deschis tuturor celor care voiau sa aiva parte de o masa calda,sa inchine o oala cu vin si sa asculte povestile celor dornici sa le spuna.Printre acesti drumeti ma aflam si eu in urma cu multi ani , aceasta este o intamplare petrecuta in tineretile mele ...Pe vremea aceea pusesem mana pe o iapa care se trage din vita aleasa si poposeam la fiecare garza unde eram bineinteles poftit cu mare dragg. Sper ca te.am ajutat!!! ♡♡♡♡♡♡
Gogo32
Eram la scoala cu copii din clasa mea.Ei tot povesteau despre exursiile lor din vacanță de vara,Tudor spuse:
-Eu am fost la Hanu Ancutei a fost extraodinar de frumos si incantator!
Apoi spun eu:
-Si eu am fost la Hanu Ancutei nu a fost chiar asa de extraodinar dar a fost foarte drăguț si frumos mi-am cumparat foarte multe suveniruri o sa va arat eu alta data când le am la mine.!
Eu de fapt minteam dar nimeni nu isi dădea seama sper ca nu o sa afle,spun eu in gândul meu.
Loredana merse la Constanța,iar carmen a mers si el la Hanu Ancutei.
A doua zi copii si-au dat seama ca ii mint si nu au mai vorbit cu mine de loc nu trebuia sa ii mint cu Hanul Ancutei...Mam imi povestea mereu ca nu trebuie sa mint